Ochrana soukromí především

9.4.2024 10:21

V digitálním věku je ochrana soukromí klíčovou prioritou pro každého uživatele, zejména když jde o nahrávání osobních dat do online služeb. Vědomi si této zodpovědnosti, jsme vyvinuli naši webovou aplikaci pro vizualizaci střechy s nejvyšší prioritou na ochranu vašeho soukromí a zabezpečení vašich dat.

Kompletní ochrana dat

Naše aplikace je navržena s důrazem na ochranu soukromí našich uživatelů. Jsme pevně odhodláni zajišťovat, že všechna data, která nám svěříte, jsou chráněna nejmodernějšími bezpečnostními opatřeními.

Spolehliví a prověření poskytovatelé

Rozumíme významu důvěry, kterou do nás vkládáte při používání naší aplikace na návrh domu. Proto jsme si pro uložení a zpracování vašich obrázkových dat vybrali spolehlivé a důkladně prověřené poskytovatele - Amazon a Baltsoft. Tyto společnosti mají dlouholetou tradici v poskytování bezpečných a spolehlivých cloudových služeb, což nám umožňuje garantovat bezpečnost vašich dat.

Maximální bezpečí

Pro zajištění zabezpečení vašich dat implementují naši poskytovatelé řadu opatření, včetně nepřetržitého monitoringu systému, který neustále vyhodnocuje a brání potenciálním bezpečnostním hrozbám. Kromě toho, veškerá komunikace s naší aplikací je zabezpečena pomocí pokročilých kódovacích protokolů, jako jsou SSL, HTTPS a TLS, což zajišťuje, že všechna data přenášená mezi vámi a naší aplikací jsou šifrována a chráněna před zvědavýma očima.

Dodržování GDPR

Jsme si vědomi, že ochrana dat není jen o technologii, ale také o dodržování právních předpisů. Naše aplikace a její poskytovatelé plně respektují zásady GDPR (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů), což je záruka, že vaše data jsou zpracovávána transparentně a zákonně.

Naše Přísná Opatření

Navíc jsme sami přijali řadu přísných opatření, abychom předešli jakékoli ztrátě dat, úniku informací nebo jiným neoprávněným operacím.

Využíváním naší webové aplikace pro vizualizaci střechy můžete být ujištěni, že vaše soukromí a data jsou v bezpečných rukou. Důvěra našich uživatelů je pro nás nejvyšší prioritou, a proto neustále pracujeme na tom, abychom poskytli nejen nejlepší možný zážitek z používání, ale také nejvyšší úroveň ochrany a bezpečnosti.


Máme více technických informací o vaší krytině

O vybrané krytině víme vše a tento obsah je v rámci
předplatného pro vás odemčený.



  Odemknout obsah    od 490 Kč