Budoucnost aplikace Inowin: Co přinese rozvoj

9.4.2024 10:08

Vývoj aplikace Inowin nezastavuje a náš tým má s tímto nástrojem velké plány. Cílem je nejen dostat aplikaci na špici v oblasti vizualizace střech, ale také ji rozšířit a vylepšit tak, aby poskytovala ještě ucelenější zážitek z plánování a designu celého domu. Podívejme se na některé z klíčových oblastí, na kterých se bude v blízké budoucnosti pracovat.

Zlepšování grafické věrohodnosti vizualizace

Na prvním místě plánu rozvoje stojí zlepšení grafické věrohodnosti vizualizací. Cílem je dosáhnout ještě realističtějšího zobrazení, které bude v co největší míře odpovídat skutečnému vzhledu domu po dokončení prací. To zahrnuje detailnější textury, přesnější odrazy světla a stínů, což vše přispěje k lepší představitelnosti konečného výsledku.

Větší automatizace nastavení s větším podílem AI

Dalším směrem rozvoje je zvýšení míry automatizace nastavení aplikace s větším využitím umělé inteligence (AI). To uživatelům umožní snazší a rychlejší konfiguraci projektů, neboť AI bude schopna automaticky doporučit optimální nastavení na základě vstupních dat a preferencí. To značně zjednoduší proces plánování a zvýší efektivitu práce s aplikací.

Rozšíření vizualizace na celý dům

Inowin se nezaměří pouze na střechy, ale plánuje rozšířit možnosti vizualizace na celý dům. Tím se otevírá prostor pro komplexní návrhy, které zahrnují nejen střechu, ale i fasádu, exteriérové prvky a okolí domu. Tato integrace nabídne uživatelům možnost vidět celkový vzhled domu v jednom nástroji.

Rozšíření střešních a fasádních doplňků

Součástí rozvoje bude i rozšíření knihovny střešních a fasádních doplňků, včetně různých typů oken, dveří, vrat, žaluzií, venkovního osvětlení a dalších prvků. To uživatelům poskytne širší možnosti přizpůsobení a zlepší schopnost aplikace odpovídat specifickým potřebám a přáním každého projektu.

Zapojení více značek, které lze na dům zvolit

Nakonec, Inowin plánuje zapojit více značek a výrobců do své platformy, což uživatelům umožní vybírat z širšího spektra produktů a materiálů přímo v aplikaci. To nejen zvýší flexibilitu a možnosti personalizace, ale také poskytne uživatelům přístup k nejnovějším trendům a inovacím v oblasti stavebních materiálů a technologií.


Máme více technických informací o vaší krytině

O vybrané krytině víme vše a tento obsah je v rámci
předplatného pro vás odemčený.



  Odemknout obsah    od 490 Kč