Tipy & triky pro maximální využití aplikace Inowin

9.4.2024 10:01

Aplikace Inowin se rychle stává neocenitelným nástrojem pro všechny, kteří plánují rekonstrukci střechy nebo jen hledají způsob, jak si lehce a rychle vizualizovat jak by mohl vypadat jejich dům s novou střechou. Abychom vám pomohli vytěžit z této aplikace co nejvíce, připravili jsme pro vás několik tipů a triků, které vám usnadní práci a pomohou vám dosáhnout co nejlepších výsledků.

Věnujte vaší nové vizualizaci dostatek času

Kvalitní provedení vizualizace je klíčem k pěknému návrhu vaší nové střechy. Věnujte všem nastavení v aplikaci dostatek času, neuspěchejte to. Prozkoumejte různé možnosti a experimentujte s nastaveními, aby vaše střecha vypadala co nejrealističtěji.

Využijte nápovědu při nastavení parametrů střechy

Jestliže si s některým z nastavení nejste jisti, neváhejte využít nápovědu. Správné nastavení je zásadní pro dosažení realistického vzhledu střechy. Chybné parametry mohou vést k nežádoucím efektům, jako je nepřirozený rozměr nebo sklon krytiny.

Vyberte kvalitní fotku domu

Kvalita výsledné vizualizace velmi závisí na fotografii, kterou do aplikace nahráváte. Použijte kvalitní a aktuální fotografii vašeho domu. Ideálně by měla být fotka pořízena za dobrých světelných podmínek a z takového úhlu, který nejlépe ukazuje střechu nebo fasádu. Vhodný je zejména čelní pohled.

Experimentujte s různými typy krytin

Nebojte se vyzkoušet různé materiály a barvy krytin. Možná vás překvapí, jak vám může některá nečekaná varianta vyhovovat. Experimentování vám může pomoci objevit úplně nové možnosti pro váš domov.

Sdílejte vizualizace

Pokud jste s nějakou vizualizací spokojeni, nezapomeňte si ji poslat na e-mail. Mít vizualizace uložené „u sebe“ umožňuje snadno se k nim vracet, poradit se s rodinou nebo přáteli, nebo si prostě jen dát při výběru vhodné krytiny čas na rozmyšlenou.

Prozkoumejte vše, co Inowin nabízí

Inowin není jen o základní vizualizaci. Aplikace nabízí řadu placených rozšíření a užitečných nástrojů, jako je například Průvodce střechou, který vám může poskytnout cenné informace a tipy pokud se nakonec rozhodnete střechu realizovat. Střechu lidé často dělají jen jednou za život.

Používání aplikace Inowin může být nejen užitečné, ale i zábavné. S těmito tipy a triky máte možnost transformovat vaši střechu a celý domov na místo, které bude přesně odpovídat vašim představám. Nebojte se tedy experimentovat a využít všech možností, které Inowin nabízí.


Máme více technických informací o vaší krytině

O vybrané krytině víme vše a tento obsah je v rámci
předplatného pro vás odemčený.



  Odemknout obsah    od 490 Kč